MENTIUNI IN LEGATURA CU PROGRAMUL DE LUCRU

In aceasta perioada, Policlinica Promed isi va continua activitatea medicala, atat in cabinetele de specialitate, cat si in laboratoarele de analize medicale si radiologie.

In vederea respectarii prevederilor Ordinului Comandantului Actiunii nr. 74553 / 07.04.2020, se vor acorda consultatii de specialitate pentru cazurile acute si cazurile cronice acutizate sau decompensate care nu pot fi amanate.

Pentru evitarea aglomeratiei, programarile se vor face telefonic, sunand la numarul de telefon 0249433112. Va rugam sa aveti rabdare pentru a fi preluat de un operator telefonic si sa nu inchideti apelul cand auziti mesajul de intampinare.

Pentru siguranta tuturor pacientilor se vor lua in continuare masuri stricte de prevenire a răspândirii COVID-19, urmand toate normele de dezinfectare si igienizare a cabinetelor si a tuturor suprafetelor din clinica.

De asemenea, se efectuează triajul pacienților precum și sterilizarea cu lampa UV cu flux continuu de aer.

In continuare va reamintim o serie de recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19), publicate de Ministerul Afacerilor Interne :

  • Păstrați o distanță semnificativă, de 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlniți.
  • Limitați la maximum orice contact direct, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor,
  • Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces
  • Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați. Folosiți masca de protecție doar în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală, pentru a-i proteja pe ceilalți.
  • Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde, după orice contact cu o suprafață potențial contaminată.
  • Nu vă atingeți ochii, nasul sau gura cu mâinile neigienizate.
  • Dezinfectați frecvent, cu soluție pe bază de alcool sau clor, suprafețele cu care intrați în contact, atât acasă cât și la locul de muncă.
  • Luați medicamente antivirale sau antibiotice numai la prescripția medicului.
  • NU intrați în contact direct cu persoanele aflate în autoizolare la domiciliu, indiferent dacă prezintă sau nu simptome specifice coronavirus.

Lista completa a recomandarilor o gasiti pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne: https://www.mai.gov.ro/15-recomandari-privind-conduita-sociala-responsabila-in-prevenirea-raspandirii-coronavirus-covid-19/