logo
  • Call Center
    0249 433 112
  • Medicina Muncii
    0755 113 668
  • Strada Vintilă Vodă, 21
    Slatina, Jud. Olt

Toate informatiile inclusiv cele medicale continute in acest site web al policlinicii medicale ProMED sunt cu caracter informativ si nu trebuiesc utilizate ca substituent al unei consultatii medicale.

Va rugam sa tineti cont ca nu ne asumam responsabilitatea informatiilor listate pe alte site-uri web, site-uri spre care site-ul policlinicapromed.ro trimite sau poate trimite referiri pentru uzul vizitatorilor, site-uri ce nu sunt intretinute si nu sunt proprietatea ProMED. Acestea sunt oferite doar ca surse de informatie aditionale.

De asemenea tineti cont de faptul ca marea parte a informatiilor transmise pe Internet nu sunt securizate.

Informatii pastrate

Dintre informatiile pe care le obtinem de la dumneavoastra cand vizitati site-ul web al Policlinicii ProMED salvam urmatoarele: adresa IP de la care accesati acest site, data si ora, adresa web a paginii din care trimiteti spre site-ul curent, cuvintele dupa care ati efectuat cautarea, fisierele pe care le accesati si programul de navigare pe care il folositi. Aceste informatii sunt utilizate pentru analiza traficului si pentru a identifica performanta site-ului curent. De asemenea folosim aceste informatii pentru a face site-ul mai accesibil si mai interesant.

Informatii personale oferite

Daca hotarati sa oferiti informatii personale prin intermediul diverselor pagini web ale site-ului curent sau prin intermediul mesajelor electronice noi folosim acele informatii pentru a va raspunde cat si pentru a ne imbunatati site-ul. Nu oferim, transferam sau vindem nici o informatie personala catre alte parti mai putin in cazul in care acest lucru este cerut de lege.

Verified by MonsterInsights